Κιγκλίδωμα

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ/ Κιγκλίδωμα

Taurus

Κιγκλίδωμα κάθετης διάταξης σε λιτό και κλασσικό στυλ. Μια σταθερή αξία στο σχεδιασμό των κάγκελων δεν θα μπορούσε να λείπει από την γκάμα μας. Απλός σχεδιασμός με υψηλά πρότυπα ασφαλείας, ικανό για οποιαδήποτε εφαρμογή.

Aquila

Κιγκλίδωμα κάθετης διάταξης σε κλασσικό στυλ. Ένα μοντέλο στην λογική του Taurus, το Aquila έρχεται να κάνει το μπαλκόνι σας ακόμα πιο ελκυστικό με την προσθήκη οριζόντιων προφίλ για πιο περίτεχνα σχέδια.

Aurora

Κιγκλίδωμα κάθετης διάταξης σε κλασσικό στυλ με διακοσμητικό πάνελ. Ένα κλασσικό μοντέλο με μοντέρνα αισθητική. Διαλέξτε την διακοσμητική παράσταση της αρεσκείας σας και μετατρέψτε το μπαλκόνι σας κάτι μοναδικό.

Pegasus

Κιγκλίδωμα κάθετης και οριζόντιας διάταξης με προσθήκη υαλοπίνακα. Η απόλυτη λύση για ξενοδοχεία, χώρους εστίασης και οικίες με θέα, αφού η προσθήκη γυαλιού δεν θα περιορίσει καθόλου το οπτικό σας πεδίο. Επιλέξτε μια minimal παραλλαγή του μοντέλου ή μια πιο περίτεχνη για ιδιαίτερες εφαρμογές.

Altar

Περίτεχνο κιγκλίδωμα για μοναδικές αισθητικά εφαρμογές στο μπαλκόνι σας. Μια ιδιαίτερη λύση από την I.R.F. η οποία θα μπορούσε να θυμίσει τα επιβλητικά μπαλκόνια των νέο-κλασσικών κτιρίων.

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Διεύθυνση:
Σοφοκλή Βενιζέλου 53, 135 61, Άγιοι Ανάργυροι
Τηλέφωνο:
(+30) 210 26 38 068
Email:
info@irf.gr

  • Designed & Developed by Thanos Matsoukas

    Copyright © 2021 I.R.F. All rights Reserved.